Pusti strah, sledi srcu!

V sodelovanju s Knjižnico Cirila Kosmača Tolmin vas v petek, 16. 9. 2016 ob 18. uri vabimo na potopisno predavanje, ki vam bo približalo pot - 12 mesecev brez doma, 3600 km peš po Franciji in Španiji, 4 mesece tudi čisto brez denarja - dveh mladih in pogumnih popotnikov, Gregorja in Agni.

Neke noči sta bila pripravljena pustiti za seboj podjetje, službene projekte, stresno življenje in se odpraviti na pot k temu, kar bi delala, če denar ne bi obstajal in če ju za njuno delo ne bi nihče plačal. Na pot k ljudem.

Na tej poti sta se soočala s strahovi ostati brez strehe nad glavo, ostati brez denarja, vse, da bi na prvo mesto postavila svoje srce in nehala delati stvari iz strahu za preživetje. Odkrila sta, da se vedno splača poslušati svoje srce.

Skozi predavanje boste med drugim spoznali, kako sta uspela ohraniti pozitiven, radosten in tudi igriv odnos, ne glede na okoliščine ter mnoge telesne in čustvene napore. V sebi bomo lahko odkrili »nadnaravno« moč, ki nam lahko pomaga prav na vseh življenjskih področjih.

Predavanje bo trajalo 2 uri, na koncu pa bo čas tudi za vprašanja. Udeležba na predavanju je brezplačna. Boste pa lahko po želji prispevali za njuno nadaljnjo, 10.000 km dolgo, pohodniško misijo.

Ne zamudite tega nenavadnega odmerka čiste motivacije!
Predavala bosta v atriju knjižnice.

Drugi kraji po Sloveniji:

http://walkfearless.org/predavanja-po-sloveniji/
http://www.tol.sik.si/dogodek/hodi-neustrasno-walk-fearless/
https://www.facebook.com/wewalkfearless/